Preinscripcions i novetats pel curs 2017/18

Presentem l'experiència pilot i els nous cicles que s'incorporen a l'oferta formativa de Jesuïtes FP

Aquest mes de maig s'han iniciat els períodes de preinscripcions als diferents cicles formatius i cursos especialitzats de Jesuïtes FP. Els podeu consultar tots a la pàgina d'Admissions. Una oferta formativa molt completa que va des dels 12 cicles de Grau Mitjà fins als 24 de Grau Superior passant pels 3 cursos especialitzats. I activa als 4 campus de Jesuïtes Formació Professional a Jesuïtes Sarrià, Jesuïtes Bellvitge, Jesuïtes Lleida i Jesuïtes El Clot.

Enguany però tenim diverses novetats a compartir amb la comunitat educativa i que fan d'aquest nou període d'inscripcions un moment clau per decidir el vostre futur formatiu:

Imatge
desarrollo de aplicaciones multiplataforma
  • #LaNovaFP. S'inicia la prova pilot del nou model de metodologia disruptiva on l'alumne s'incorpora en un equip, com a context essència del procés d'aprenentatge i aprèn fent, experimentat i passant de l'acció a la reflexió. L'aposta de #LaNovaFP passa també per la visió del professor com a mentor per orientar l'experiència professional de l'alumne, ajudant-lo a cercar i crear el seu valor afegit com a professional integral. Aquesta nova proposta pedagògica s'implementarà en 3 cicles formatius de Grau Superior: en el cicle de Laboratori Clínic i Biomèdic a Jesuïtes El Clot, al cicle de Màrqueting i Publicitat de Jesuïtes Sarrià i al nou cicle de Màrqueting Enològic de Jesuïtes Lleida, per estendre's progressivament als prop de 40 cicles que configuren la Formació Professional de Jesuïtes Educació

 

  • Creix la família professional d'Empresa amb nous cursos de Màrqueting. Per tal de formar en una de les activitats amb més demanda laboral, aquest curs vinent 17/18 els estudis de Comerç i Màrqueting de formació professional amplien l'oferta amb un nou itinerari professional. El cicle de grau mitjà d'Activitats Comercials i el grau superior de Màrqueting i Publicitat en Entorns Digitals. Els estudis de grau superior tenen continuïtat en el món laboral i permeten accedir als graus universitaris de Publicitat i Relacions Públiques, Màrqueting, ADE, etc. A més al campus de Jesuïtes Lleida s'estrenarà el nou cicle de Publicitat i Màrqueting (perfil enològic) que vol oferir uns estudis actuals per fer del món del vi una proposta formativa actual.

 

  • FP UOC. Continuem impulsant la formació online amb l'equip de la UOC en aquesta nova proposta formativa on s'incorporen 2 nous cicles també presents al Campus de Jesuïtes Educació en format presencial: Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.