92% D’INSERCIÓ LABORAL PELS ALUMNES D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES

La Formació Professional segueix creant llocs de treball

Ja ho confirmàvem ara fa uns mesos: la meitat dels graduats de Formació Professional aconsegueix feina en menys de nou mesos. Dels graduats de Grau Mitjà, un 42,6% aconsegueix feina abans dels nou mesos i els de Grau Superior són un 56,53%.  Si aquestes dades ja eren bones, en acabat el curs podem afegir les dades de la promoció d’enguany del cicle d’Administració i finances de Jesuïtes Bellvitge, ja que en acabat el cicle, el 92% dels alumnes ha aconseguit un contracte laboral.

La inserció laboral s’ha produït per dues vies: alguns dels alumnes s'han quedat a l'empresa on feien les seves pràctiques i d'altres han obtingut la seva feina a través de la borsa de treball de l’escola.

Cal remarcar que aquest curs hi ha hagut més de 100 peticions per part de les empreses que necessitaven un perfil administratiu. Aquestes dades les valorem com tot un èxit d’inserció laboral dels nostres alumnes de Formació Professional i ens reafirmen a confirmar que la demanda de professionals tècnics l’FP segueix creixent a un ritme molt positiu.

Imatge
thumbnail