Inserció laboral dels Ensenyaments Professionals 2016

Els cicles formatius de la família d’Hostaleria i Turisme amb més i millor qualitat de l'ocupació

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina està entre els 3 primers amb més inserció i adequació de la feina a la formació.

Són  els estudis amb una major taxa d'ocupació dels titulats i el d'aquells on la feina està més relacionada amb la formació cursada, segons l'estudi d'Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2016 realitzat pel Departament d'Ensenyament i el Consell General de Cambres de Catalunya d'acord amb l'enquesta que van contestar 12.971 titulats de CFGS del curs 2014-2015.

Els percentatges d'ocupació i el nivell d'adequació dels estudis a la feina se situa entre el 97,1% de Direcció de Cuina.

MÉS PROTAGONISME DE  L'ÀMBIT DELS SERVEIS A CFGM

Als Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) el lideratge està més repartit, tenint en compte els dos cicles de família d'Hoteleria i turisme  que formen els estudis d’Hostaleria (Cuina i gastronomia i Serveis en restauració) figuren a les categories de més ocupació i més adequació de la feina a la formació rebuda.

Hostaleria (Cuina i gastronomia i Serveis en restauració) són els cicles de grau mitjà on la feina dels titulats s'adequa més als estudis cursats, amb percentatges del 90,5% i del 89,7% respectivament. El curs 2014-15 l'enquesta de CFGM va ser contestada per 11.499 graduats.