STUDY TRIPS

STUDY TRIPS

En el món actual són essencials una sèrie de competències com el domini de llengües estrangeres, la compatibilitat intercultural i l’experiència internacional. Col·laborem amb nombroses institucions per tal d’oferir la possibilitat d’incorporar als programes acadèmics una dimensió cultural i lingüística diferent a la nostra.

A Sant Ignasi proporcionem les oportunitats per a què els estudiants participin en seminaris internacionals, com part del seu currículum acadèmic i professional. Es tracta de seminaris temàtics a l’estranger, de curta durada, sobre temes específics relatius als seus estudis. Són no només un complement a la formació acadèmica sinó també un gran enriquiment personal. Igualment, acollim i organitzem activitats de diferent naturalesa per a estudiants, professors , empreses i institucions internacionals que ens visiten.

A més, participem en concursos europeus que, organitzats pels centres partners o les associacions de les que formem part, són un punt de trobada d’estudiants, professors i professionals d’arreu del món. Aquesta iniciativa fomenta l’esperit emprenedor i motiva als estudiants a experimentar amb noves i creatives propostes i permet, mitjançant el coneixement de diferents metodologies de treball, un apropament a la professió.

Aquestes activitats que complementen la formació a l’escola afegeixen valor als futurs professionals.

Els nostres study trips en imatges!

Comparteix

Baked by Digital Bakers