Producció d'audiovisuals i espectacles

Producció

d'audiovisuals i espectacles

Els cicles superiors de l'àrea d'audiovisuals contribueixen a la formació de persones especialistes que fan possible l'elaboració de programes audiovisuals i d'espectacles, des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d'imatges i sons, organitzant, supervisant i executant les diferents fases de creació de material audiovisual de diferent naturalesa.

Tècnic/a Superior en Producció d’audiovisuals i espectacles
Detalls
2 cursos
1782 hores lectives
383 hores en empreses del sector
Tardes, de dilluns a divendres
Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi
Quins objectius
assoliràs?
  • Planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d’audiovisuals, ràdio o espectacles.
  • Assegurant el compliment dels plans o objectius de la producció en el temps i les condicions de cost i qualitat establertes.

Perfil

d'estudiants

Els estudiants de CFGS Producció d'audiovisuals són persones amb capacitats per planificar, organitzar, supervisar i gestionar recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció d'audiovisuals, espectacles i esdeveniments, i assegurar el compliment dels plans o objectius de la producció en el temps i les condicions de cost i qualitat establertes. En acabar un cicle de grau superior es pot accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau o al món laboral.
La durada d'aquests estudis és de 2.165 hores (1.782 en un centre educatiu i 383 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.
Curs 1
Curs 2
Spot donació de sang

Sortides professionals

Ajudant de producció de cinema
Ajudant de producció de vídeo
Ajudant de producció de televisió
Ajudant de producció d'animació
Ajudant de producció de multimèdia
Ajudant de producció de ràdio
Cap de producció d'espectacles en viu i esdeveniments
Ajudant de producció d'espectacles en viu i esdeveniments
Gerent de companyia
El nostre dia a dia

Baked by Digital Bakers