Ensenyament d’esports. Futbol nivell 1

Ensenyament d’esports.

Futbol nivell 1

Els continguts s'organitzen en quatre blocs de crèdits teoricopràctics: el bloc comú, format per crèdits que constitueixen les bases científiques i psicopedagògiques necessàries per a l'inici, l'adaptació i el perfeccionament de l'especialitat; el bloc complementari, format per crèdits relacionats amb el coneixement de l'entorn social i els recursos tecnològics de l'àmbit de l'esport; el bloc específic, format per crèdits de caràcter científic, tècnic i pràctic corresponents a la modalitat, disciplina o especialitat esportiva, i el bloc de formació pràctica, que es fa en centres on es poden aplicar els coneixements i les destreses adquirides.

Certificat de 1r nivell de futbol
Detalls
1 curs
345 hores lectives
150 hores en empreses del sector
Matins, de dilluns a divendres (d’octubre a gener)
Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi
Quins objectius
assoliràs?
  • Iniciar-se al futbol en categories infantils i en categories inferiors d’adults
  • Acompanyar l’equip durant la pràctica esportiva
  • Promoure la modalitat esportiva.

Perfil

d'estudiants

El primer nivell d'aquests estudis capacita per dur a terme activitats d'iniciació al futbol i de promoció de la modalitat esportiva en categories infantils i en categories inferiors d'adults. També capacita per acompanyar l'equip durant la pràctica esportiva.
Aquests ensenyaments tenen una durada de 345 hores lectives I 150 hores en empreses del sector que s'imparteixen d'octubre a maig.
Bloc comú
Bloc específic
Bloc complementari

Sortides professionals

Superant el nivell I s’adquireixen els coneixements per ser entrenador de futbol en categories infantils i en categories inferiors d’adults. Acompanyant de l’equip durant la pràctica esportiva. Promotor o promotora de futbol
Galeria

Baked by Digital Bakers