Emergències sanitàries

Emergències

sanitàries

Proporcionar atenció bàsica sanitària i psicològica en l'entorn prehospitalari, traslladar pacients al centre sanitari, dur a terme activitats de teleoperació i teleassistència sanitària, col·laborar en l'organització i desenvolupament dels plans d'emergència, dels dispositius de risc previsibles i de la logística sanitària davant una emergència individual, col·lectiva o catàstrofe.

Tècnic en emergències sanitàries
Detalls
2 cursos
1617 hores lectives
383 hores en empreses del sector
Matins, de dilluns a divendres
Jesuïtes El Clot - Escola del Clot
Valor
afegit
  • Alta inserció laboral.
  • Treball a partir casos, on es plantegen situacions professionals reals que l’alumne ha de saber resoldre i que l’orienten cap a un aprenentatge integrat i real de la seva professió.
  • Disposem de material mèdic d’emergència d’avantguarda i maniquins de simulació que faran que l’alumne visqui en primera persona la realitat laboral del sector.

Perfil

d'estudiants

Estudiants que hagi acabat l’ESO.
El curs de tècnic en emergències sanitàries és un cicle LOE, de 2000 h, que s’estructura en dos cursos acadèmics.
Curs 1
Curs 2

Sortides professionals

El tècnic en emergències sanitàries pot desenvolupar la seva activitat professional en diferents àmbits, tant de caràcter públic com privat.
Pot treballar en unitats de suport vital bàsic (USVB), en unitats de trasllat programat, en unitats de suport vital avançat (USVA), com a operadors de teleassistència, operadors de centres de coordinació d’urgències i emergències i en equips de disseny de plans de riscs previsibles

Baked by Digital Bakers