Tots anem al Marroc, tots anem a Uniraid

El repte és compartit, el treball és en equip, el ral·li és solidari.

Uniraid té un itinerari exigent alhora que divertit que permetrà als participants viure una aventura inoblidable i descobrir que els seus límits estan molt més lluny del que s’imaginen.

El Pau, alumne de l’escola Jesuïtes El Clot i el seu amic Norbert, amb molta il·lusió i molta voluntat, estan treballant intensament, amb els seus companys i professors d’automoció per tenir el cotxe preparat per al 24 de febrer. El cotxe, de més de 20 anys tal i com marquen les normes del ral·li, passarà per etapes de sorra al desert, de neu, de fred i de calor. És per això que tot el departament, està treballant per la posta a punt del cotxe: motor, fars, para-xocs, etc... A més, anirà carregat amb material solidari que els participants hauran recollit a l’escola, amb l’ajut de tots nosaltres.

Imatge
img20180123181204

Aquestes setmanes prèvies al ralli, el Pau i el Norbert, han presentat la seva aventura als alumnes de primària i de la ESO, amb la finalitat última que els ajudin a recollir el material solidari. Però el que realment compta, és que els alumnes entenguin que el ral·li és una aventura en equip, des del minut zero: en la preparació del cotxe, recolzant-se al llarg de les dures etapes amb altres participants, repartint el material a diferents escoles, i gaudint d’una experiència única que segur no oblidaran mai.

Tots anem al Marroc, col·laborant en la recollida de material solidari (roba, sabates llibretes, bolis, colors) en bon estat, de l’1 al 10 de febrer a la recepció de l’escola.

Imatge
dsc0008