T’apassiona el món de l’esport?

Aprofundim sobre els 5 cicles formatius que conformen aquesta família professional

La Formació Professional de Jesuïtes Educació consta de 11 famílies professionals diferents, més la d’”Altres programes” que inclou des dels cursos d’especialització fins als de preparació per l’Universitat.

D’àrees de formació avui en destaquem la d’Esports formada per 5 cicles formatius: 2 de grau mitjà i 3 de grau superior que es duen a terme en el Campus de Jesuïtes Sarrià i al de Jesuïtes Bellvitge.

Imatge
jesuitesfpfutbol

Els Ensenyaments d’Esports formen a tècnics d’esport en futbol en conveni amb la Federació Catalana de Futbol. Aquest dos cicles (un de grau mitjài l’altre de grau superior) s'organitzen en quatre blocs de crèdits teoricopràctics: el bloc comú, format per crèdits que constitueixen les bases científiques i psicopedagògiques necessàries per a l'inici, l'adaptació i el perfeccionament de l'especialitat; el bloc complementari, format per crèdits relacionats amb el coneixement de l'entorn social i els recursos tecnològics de l'àmbit de l'esport; el bloc específic, format per crèdits de caràcter científic, tècnic i pràctic corresponents a la modalitat, disciplina o especialitat esportiva, i el bloc de formació pràctica, que es fa en centres on es poden aplicar els coneixements i les destreses adquirides. Podràs cursar aquests cicles al Campus de Jesuïtes Sarrià.

Imatge
pexels photo 491412

La natura és clau en el Cicle Mitjà de Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, també conegut amb el sobrenom de CAFEMN. L’objectiu d’aquest curs és el de planificar i realitzar rutes i itineraris a peu, en bicicleta o a cavall, per senders o zones de baixa o mitja muntanya, dinamitzar un grup de participants. Saber relacionar-se amb els clients/ usuaris i actuar en situacions d’emergència; valorar-ne la gravetat. Formem a persones amb esperit participatiu, compromesos i amb ganes de treballar en activitats fisicoesportives, en el temps de lleure i l'esport. En acabar i superar un cicle de grau mitjà s'obté un títol de tècnic o tècnica que els permet accedir al batxillerat, a altres cicles formatius de grau mitjà, a la prova d'accés de cicles formatius de grau superior, al curs específic d'accés a grau superior o al món laboral. Et podràs formar en aquesta especialitat al Campus de Jesuïtes Bellvitge i al de Jesuïtes Sarrià

Imatge
jesarriafpcafemnsortidatamarit3

L’animació d’activitats físiques i esportives es concentra en formar a professionals de qualitat per ensenyar i dinamitzar jocs, activitats fisicoesportives recreatives, individuals i d'equip, activitats de condicionament físic en sala de fitness, entrenament personal i activitats en el medi aquàtic, adaptades a les característiques de l'entorn i de les persones participants.

Aquest cicle el pots cursar tant a Jesuïtes Bellvitge com a Jesuïtes Sarrià, però a més al Sant Ignasi, a més et podràs formar en la modalitat d’animació d’activitats físiques i esportives en especialització de fitness i wellness.

Imatge
pexels photo 374633

Futbol, natura i jocs són tres elements claus que diferencien els cicles d’Esports de la Formació Professional de Jesuïtes Educació.  No t’oblidis de revisar l’apartat d’Admissions de la nostra web per confirmar que et pots inscriure i esdevenir un professional de l’Esport.