Quina és la transformació en la qual estem immersos, i com ens afectarà la 4a revolució industrial?

Ens visita a Jesuïtes Bellvitge - Centre d'Estudis Joan XXIII Jordi Molina, professor de les prestigioses escoles d'ESADE i d'EADA a fer una sessió de reflexió.

Pensem que en aquest "canvi d'època" on per primera vegada es podran unir "Cos humà i Tecnologia"

El passat dimecres, 21 de febrer, l'FP de Jesuïtes Bellvitge - Centre d'Estudis Joan XXIII, va convidar al Sr. Jordi Molina, professor de les prestigioses escoles d'ESADE i d'EADA a fer una sessió de reflexió sobre els impactes de la tecnologia i la 4a revolució industrial en la nostra societat.

Aquest acte s'emmarca en el pla estratègic de l'FP de Jesuïtes Bellvitge d'esdevenir una escola d'FP que incorpori els coneixements i les habilitats necessàries que la 4a revolució industrial està introduint en la nostra societat. Es va parlar dels impactes que en les altres tres revolucions industrials va tenir la tecnologia i el paper important que jugaran àmbits com el BigData, la Ciberseguretat, Internet de les coses (IoT), Realitat Virtual, Intel·ligència Artificial, etc. en la nostra societat actual.

Pensem que en aquest "canvi d'època" on per primera vegada es podran unir "Cos humà i Tecnologia", segons paraules del Sr. Jordi Molina, nosaltres també volem ajudar a futurs professionals a desenvolupar-se en el nou entorn tecnològic que estem vivint i experimentant i per això, en els pròxims cursos, l'FP de Jesuïtes Bellvitge es vol integrar en les competències que exigeix la 4a revolució industrial.

Xavier Dalmau

Director Adjunt de Formació Professional de JE a Jesuïtes Bellvitge

Imatge
20180221153900