Qui diu que treballar en el món de l’esport és difícil?

Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi estrena aquest curs el cicle formatiu de grau superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives amb l’especialitat en Fitness

Es tracta d’una proposta de formació dual que es posa en marxa amb el Grup DUET, referent  en el sector de l’esport.

Des dels estudis professionals de Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi, concretament en l’àmbit de l’activitat física i l’esport, sempre hem estat amatents a les noves demandes del sector i a les necessitats amb les  quals es troba des del punt de vista de professionals formats que puguin donar resposta a un àmbit en constant evolució. És per això, que des del nostre centre vam endegar, enguany, un nou projecte en aquest sentit. La proposta és un nou cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives amb l’especialitat en Fitness/Wellness. La nostra voluntat és la de poder atendre l’elevada demanda dels centres de fitness de professionals formats i amb una titulació que els doni un ampli ventall de competències. Per aconseguir aquest objectiu, ens hem associat amb el Grup Duet, referent a tot Espanya en centres de fitness i en permanent expansió, per les garanties formatives i competencials que ofereix i per ser referent en el mercat, pels seus valors, pel concepte d’activitat física, amb la salut com a base de treball i per la gran vàlua dels seus formadors, professionals de referència en el sector.

L’estructura que hem donat al cicle és adaptada al món del fitness, però sense oblidar el món de l’esport més tradicional, com poden ser els esports col·lectius o d’equip. D’aquesta manera abastem un ventall més ampli de continguts que puguin donar un major bagatge experiencial als nostres alumnes. Així, la distribució formativa que proposem és la de la de tres dies a l’escola i dos dies a Duet, reforçant des de l’escola tot allò que es fa a Duet. La metodologia formativa que portem a terme és la d’aprendre fent. És a dir, que els continguts es treballen de manera eminentment pràctica de forma que els alumnes es troben en la necessitat de treballar les competències adquirides de manera molt propera a una situació laboral real.

D’altra banda, en ser un cicle amb modalitat DUAL, els estudiants tenen l’oportunitat de fer un segon curs íntegrament en un centre del grup Duet, amb les posteriors possibilitats de quedar-se en plantilla com a tècnic en un dels 16 centres de què disposen a Barcelona i a l’àrea metropolitana.

Imatge
aafefitness2