Presentació de l'analitzador gasos de combustió de la casa KIMO

Els alumnes de manteniment d'instal·lacions tèrmiques de Jesuïtes El Clot - Escola del Clot reben als tècnics Jordi Mengual i Xavier Puig.

Que l'empresa aporti coneixement a l'escola és una evidència de la importància que ambdues entitats vagin de la mà per al bé dels alumnes i futurs professionals.

La setmana passada ens van visitar a Jesuïtes el Clot - Escola del Clot els tècnics Jordi Mengual i Xavier Puig, de la casa Salvador Escoda per presentar-nos uns analitzadors de gasos de combustió, de la marca KIMO, equips que formen part dels continguts del currículum del cicle formatiu de grau superior de Manteniment d'Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids (MIT).

Ens van oferir una presentació teòrica molt extensa i professional, i després una part pràctica sobre el funcionament de l'aparell. Vam tenir l'oportunitat d'usar-lo per a prendre mostres dels fums d'una caldera de la sisena planta que dóna servei de calefacció a l'escola.

40 alumnes de 1r i 2n del cicle formatiu de Manteniment d'Instal·lacions tèrmiques van participar molt activament, mostrant interès i fent nombroses preguntes als ponents.

Finalment ens van obsequiar a tots els assistents amb un llibre d'energies renovables, un catàleg tècnic de l'aparell que ens van ensenyar, un maletí per a portàtil i una plataforma plàstica d'escriptura, a part d'oferir-se per a qualsevol altra activitat relacionada amb el manteniment d'instal·lacions tèrmiques.

Agraïm la seva col·laboració i esperem que tornin.

Imatge
img20180215175138675hdr