Línies de Força per a una escola evangelitzadora

Sobretot, gràcies. Més a les obres que a les paraules.

El darrer pas en els Exercicis Espirituals és la Contemplació per tal d'arribar a l'amor. El veritable amor neix d'un gràcies sincer, profund: "coneixement intern de tant bé rebut, per a que jo reconegui...". Per arribar a la Font d'on tot proveeix, l'agraïment passa per les persones, per molts altres dels que rebem tant i als qui hem d'agrair. Així neix una dinàmica contínua entre agrair, les persones i el compromís, així com el bateg d'un cor.

L'equip de Línies de Força està format per un equip de treball pastoral per a les escoles de la xarxa EDUCSI dels Jesuïtes a Espanya.

Per setè any, un fruit de la renovada acció pastoral de la Companyia de Jesús, s'inicià sota l'impuls de la Subcomissió de Pastoral Juvenil i Col.legial les anomenades Línies de Força per a una escola evangelitzadora.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins d'un projecte pastoral que s'està desenvolupant a les escoles de la xarxa EDUCSI, dins del procès de creació de la nova Província d'Espanya de la Companyia de Jesús.

Això és possible gràcies a la col.laboració de moltes persones que posen la seva il.lusió i temps per a compartir la seva creativitat pastoral en benefici dels nenes, nens i joves de les escoles.

 

Imatge
forcafp