L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Jesuïtes Sarrià -Sant Ignasi obté el 3r Premi al concurs europeu de l'AEHT

F. Xavier Prims, alumne d'Hostaleria, obté el 3r premi a la prova Wine Service al concurs europeu de l'AEHT celebrat a Bèlgica.

Els passats dies 13 al 18 de novembre de 2017, hem participat a la 30ª Trobada Internacional d'escoles d'hostaleria europees organitzat per la AEHT (Associació Europea d'Escoles d'Hostaleria i Turisme) a Oostende (Bèlgica).

Quatre alumnes de diferents cicles de l'àrea d'Hostaleria i Turisme de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi han pres part d'aquesta interessant activitat, prenent part de diferents proves i concursos específics que van des de Front-office al Cooking Decathlon, acabant amb Wine Service.

Tots ells varen demostrar una gran capacitat d'adaptació a nous reptes, creació d'equips amb joves d'altres països europeus i d'altes competències personals i professionals.

A la prova de Wine Service, l'alumne de 3r curs del CFGM d'Hostaleria F. Xavier Prims va aconseguir la medalla de bronze fent parella amb una altra alumna d'Àustria, on l'anglès era la llengua vehicular de les diferents proves i activitats que varen haver de superar.

Imatge
jesarriaconcursaehtpremi3