Jesuïtes El Clot desplega el nou mòdul de IoT i Big Data

L'Escola de El Clot Formació Professional forma part del Cloudera Academic Program

Jesuïtes del Clot i la companyia californiana Cloudera han signat un acord mitjançant el qual l'escola forma part del Cloudera Academic Program.

Les organitzacions de tot tipus estan vivint la revolució del Big Data, incrementant la necessitat de professionals amb habilitats que generen valor en l'anàlisi i explotació de tot tipus de dades.

El curs passat Jesuïtes Educació va dissenyar un nou mòdul de IoT i Big Data pel cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma que va ser aprovat pel Departament d'Ensenyament per al seu desplegament a l'Escola del Clot.

Aquest acord amb Cloudera (líder en el mercat de codi obert Big Data) ens permetrà  ajudar en la formació de la propera generació de professionals TI per a l'emmagatzematge, processament, anàlisi i derivació d'idees i coneixements.

El Programa Acadèmic Cloudera es centra en el desenvolupament de professionals per conduir les eficiències operatives i de desenvolupament de Hadoop, Sqoop, Impala, Hive, Flume, i molt especialment Spark.

 

Imatge
img20180115200014616