Jesuïtes Bellvitge obté el primer premi en la categoria d’anglés en la 6ª Edició de la Trobada d’Empreses Simulades

Els alumnes de 2n del Cicle Formatiu d’FP de Gestió Administrativa (GEA2) cursen el mòdul de “Simulació d’empreses” on apliquen molts dels coneixements adquirits

Els alumnes de Formació Professional de Jesuïtes Bellvitge que realitzen 2n de Gestió Administrativa (GEA2) han participat a la 6ª Edició de la Trobada d’Empreses Simulades i han guanyat el 1er Premi de la categoria d’anglès.

En el segon curs d’aquest cicle, els alumnes, cursen el mòdul de “Simulació d’empreses” on apliquem molts dels coneixements adquirits durant tot el cicle.

És un mòdul totalment pràctic on els alumnes creen, per equips, la seva pròpia empresa, i duen a terme la gestió administrativa dels diferents departaments (departament de compres, vendes, financer, recursos humans).

En resum, podríem dir que el que fan és simular que treballen en una empresa i realitzen totes les tasques que s’haurien de fer en una empresa real.

Cada any, els alumnes de GEA2 participem en la Trobada d’Empreses Simulades que organitza la xarxa “Empresaula”, organització externa que fa de suport al mòdul d’empresa a l’aula amb la finalitat de fer més real l’entorn en el que treballem.

La trobada reuneix, a Barcelona, a l’Auditori AXA, desenes d’escoles i centres, d’arreu d’Espanya i a més d’un miler de persones entre docents i alumnes. Enguany, ha reunit 49 centres, de Catalunya, Aragón, Comunitat Valenciana i les Baleares, que han presentat 160 empreses gestionades per més de 950 estudiants i 140 docents.

Els objectius de la trobada són millorar les habilitats comunicatives, que els alumnes adoptin una actitud professional i visquin, en primera persona, la negociació comercial, i apropar la realitat del món empresarial. Per aconseguir-ho es planteixen dues activitats: les presentacions de les pròpies empreses i el networking.

Cada empresa disposa d’un parell de minuts per fer la seva presentació, davant d’un auditori ple de gom a gom, amb alumnes i professors de diferents centres, i explicar d’una manera molt atractiva, a què es dedica l’empresa, els serveis i productes que ofereixen, els seus factors diferenciadors i convèncer al jurat.

Imatge
img 20180208 wa0006

Aquest 8 de febrer, hem participat a la 6a Edició de la Trobada d’Empreses Simulades amb les tres empreses que enguany han creat els nostres alumnes:

EpliX, empresa especialitzada en venda d’articles informàtics i personalització dels mateixos (Dani Reyes, Meritxell Franquet, Xavi González, Laia Pons, Joel Lorite, Ángelo Del Valle, Víctor Silveira)

Gift & Co, empresa dedicada a la venda d’articles de regal per a empreses (Carolina Rodríguez, David Pérez, Clara Manzanares, Marta Suñé, Andrea Garrido, Virgínia Álvarez i Luís Child)

Light Beat, empresa dedicada a la venda d’articles d’il·luminació i so (Dani Banda, Gerard Martínez, Sergio Pardo, Pol Trabado, Carla Duval i Irene Santalucía).

Les tres empreses, alumnes i professors, durant un mes intens, han treballat de valent,  per tenir tota la documentació a punt pel gran dia i aconseguir fer una magnífica presentació professional a l’alçada de l’esdeveniment i per acabar d’arrodonir la Jornada, L’empresa Gift & Co va guanyar el 1er Premi en la categoria d’anglès!

Enhorabona a totes i tots els alumnes de Gestió Administrativa!!! Tots ho vareu fer genial!
Va ser una trobada que segur que els nostres alumnes mai oblidaran!
MOLTES FELICITATS!

Imatge
img 20180208 wa0019