Innovació per a la gent gran

Els alumnes de diferents graus de Jesuïtes Bellvitge van assistir al Campament d’Innovació per treballar en equip al voltant d’una prioritat social: ajudar a la gent de més edat.

Millorar la qualitat de vida de la gent gran als barris

Aquesta va ser la premissa del Campament d’Innovació, celebrat el passat 14 de febrer. Hi van participar 50 alumnes de cicles formatius de grau superior dels centres CE Joan XXIII - Jesuïtes Bellvitge, INS Joan Brossa, Centre d’Estudis Politècnics, INS Lluïsa Cura, INS Ferran Tallada. Del nostre centre hi van participar alumnes d’Administració i Finances i Administració de sistemes informàtics i xarxes i Desenvolupament d’aplicacions web i també hi van assistir dos professors.

Imatge
2797171719808643555665256513039154289678231n

Els alumnes van treballar n’equip, tot formant grups de 5 persones, i van comptar amb l’ajut d’un shaker (dinamitzador) per tal d’assessorar-los i ajudar-los a organitzar-se i gestionar el projecte. Els professors Chus Expósito i Miguel Delgado del nostre centre van ser els shakers de dos grups.

Treball en equip, millor treball

Els grups treballaven per tal de donar una solució viable a un repte que es va presentar a l’inici del campament, MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE LA GENT GRAN ALS BARRIS. Una vegada definida la idea i plasmada utilitzant del model SCOPE, van defensar els seus productes en una presentació de màxim 3 minuts.

Mentre el Jurat, format per membres de les direccions dels centres participants, deliberava, vam gaudir de l’exposició de la Núria Bartrina, una jubilada molt activa que ens va explicar totes les activitats que poden fer les persones quan es jubilen i com s’han de preparar per a afrontar aquesta etapa de la vida.

Un dels membres de l’equip guanyador és l’alumne del nostre Jordi Pérez Amorós, que està cursant el cicle de Grau Superior d'Administració de Sistemes informàtics en xarxa. Van rebre com a premi un val per a una activitat promoguda per ATRAPALO.

Durant tota la sessió vam poder gaudir veient com estaven tots implicats en la seva tasca i la valoració per part de tots ha estat molt positiva. Tots els membres de l’organització estem molt satisfets amb el resultat doncs considerem que són aquestes activitats les que més impacten en els nostres alumnes.

Esperem repetir!

Enhorabona als participants i gràcies als col·laboradors per la gran tasca realitzada!

Imatge
2816655219808637222332556472540407749639232n