Estudiants i Professors del CFGS d’Audiologia Protètica de Jesuïtes El Clot, participen del Congrés de la A.N.A.

El 18è. Congrés de la A.N.A. (“Asociación Nacional de Audioprotesistas”) es va fer a la Univeristat Complutentense de Madrid

Els passats dies 3 i 4 de Novembre, els estudiants de segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Audiologia Protètica, van participar en el 18è. Congrés de la A.N.A. (“Asociación Nacional de Audioprotesistas”) que es va fer la Facultad de Medicina de la Universidad Complutense de Madrid.

Els alumnes van poder compartir amb 150 professionals audioprotesistes, metges O.R.L., rehabilitadors y algunes empreses del sector professional, el darrers avenços en  audiología, així com la diversitat en labordatge de: Acúfens, Hiperacusia i Terapies per a la millora en l’ús dels audiòfons.

Durant aquests dos dies els estudiants i professors van poder participar de les diferents taules rodones que es van realitzar, i compartir experiències amb els millors professionals del sector de l’audiologia.

Imatge
img5452

Per altre costat, es va produir el contacte dels estudiants van poder conviure amb diferents exalumnes que van participar del congrés, i que en algun cas eren ponents del Congrés.

L’experiència ha estat molt positiva, i la valoració que han fet tan els alumnes com els professors, ha estat extraordinaria, i tots ells, han manifestat moltes ganes de repetir espais de convivència en entorns professionals, com el que s’ha desenvolupat en aquestes jornades de Madrid.

Imatge
img20171103155705602