ESADE a les nostres aules

ALUMNES D'ESADE HAN IMPARTIT LA CLASSE DE COMUNICACIÓ ALS ALUMNES d’fp de bellvitge de CFGS d'Administració i Finances i el clot d’ Audiologia Protètica PER APRENDRE A PARLAR DAVANT DEL PÚBLIC.

Durant tres divendres amb sessions de dues hores, els alumnes d'ESADE han impartit la classe de Comunicació als alumnes de CFGS d'Administració i Finances de Jesuïtes Bellvitge i d’Audiologia Protètica de Jesuïtes El Clot d'una forma dinàmica, creativa i participativa, amb l'objectiu de millorar la seva habilitat per parlar davant del públic.

El divendres 5 de maig els 3 millors alumnes del CFGS aniran a la universitat a fer una presentació.

Amb aquesta activitat els alumnes d'ambdues parts milloren la tècnica de comunicació que han treballat a l'aula, la capacitat de treball en equip a més de viure una experiència de compromís social.

El taller consistia en obtenir eines i maneres de fer per tal de poder millorar les habilitats dels alumnes i poder fer arribar al públic el missatge que volien donar. 

Això s’ha traduït en tres sessions molt actives i participatives on l’alumnat ha resolt tot tipus de situacions. Aquestes habilitats es materialitzen en saber preparar les presentacions audiovisuals, utilització del llenguatge verbal d’una manera adequada (volum, velocitat, to, ...) del llenguatge no verbal (mirada, gestos, ...) i finalment el control dels nervis.

Tres jornades ben preparades per part dels alumnes d’ESADE als quals volem agrair la seva col·laboració i podem contribuir a que, en un futur, contemplin la universitat com una opció.