Els estudis en màrqueting i publicitat digital t'asseguren l'èxit professional

Motivació i visió de futur de la mà dels ex alumnes del cicle formatiu de Màrqueting i Publicitat, en unes jornades que els acosta al món professional i universitari

El passat divendres 26 de gener, els alumnes del cicle de Màrqueting i Publicitat en Entorns Digitals van poder assistir a una jornada de sortides professionals del sector del màrqueting digital, feta per exalumnes del cicle de màrqueting que es fa fer a l'Escola Jesuïtes del Clot.

En aquesta,  diversos exalumnes de promocions anteriors del cicle van explicar el seu recorregut professional i personal una vegada finalitzat el cicle. En aquest sentit alguns d'ells van explicar com van continuar estudis de Màrqueting i Publicitat a la universitat, altres van entrar en el món professional del màrqueting i fins i tot altres alumnes van fer un altre cicle, tot combinant-ho amb les seves feines. Tots ells van coincidir dels bons records que guardaven de l'escola, molt especialment, d'en Sergi Baeza, tutor i professor del cicle de màrqueting i publicitat.

Finalment, es va parlar de l'excel·lent moment que està passant el màrqueting i publicitat digital i de les bones perspectives que es presenten en aquest àmbit.

A la jornada varem poder gaudir de la presència d'en Fernando Manzano, Director de FP de Jesuïtes Educació i d'en Melcior Arcarons, Director de l’Àrea Empresa.

Imatge
img20180126192306945