Dos alumnes reben el Premi Talent Everis a l'excel·lència

Dedicació, compromís, talent i esforç constant en els estudis, valors compartits en el projecte educatiu de Jesuïtes Educació

Per sisè any consecutiu Everis, premia l’excel·lència dels estudiants amb els Premis Talento de Everis.

En aquesta edició el Raúl Fernández Moreno alumne del cicle formatiu de grau superior Desenvolupament d’Aplicacions Web de Jesuïtes El Clot ha estat un dels cinc millors estudiants premiats amb 500€ com ajut als seus estudis. 

Juan Jose Monforte  Martínez de Jesuïtes Bellvitge va recollir de mans del subdirector general d'innovació la beca que li ha atorgat l'empresa Everis. Aquesta beca reconeix el talent i l'esforç a aquells alumnes que en l'àmbit dels estudis tecnològics tenen un bon expedient acadèmic, capacitat d'innovació i autonomia.

Els premiats s’escullen de les candidatures rebudes dels centres de formació de Catalunya, i s’atorguen a aquells estudiants exemplars per la seva dedicació, compromís, talent i esforç constant en els seus estudis, valors compartits amb el projecte educatiu de Jesuïtes Educació.

En l’acte d’entrega de premis han estat presents Estanislau Vidal-Folch, Subdirector General de Programes, Formació i Innovació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, els alumnes premiats, professors i directors dels centres de formació professional.

De ben segur que, aquest premi, serà un impuls per al Raúl en els seus estudis, així com en la seva trajectòria professional.

Volem felicitar el Raúl, el Juan José i als 3 alumnes que també han estat premiats, així com al claustre de professors i equip directiu de formació professional de l’Escola del Clot, per la seva implicació incondicional amb els nostres alumnes.

Imatge
lliuramentbecaeveris