Cicle de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives

Enguany una nova promoció inicia els estudis del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives a Jesuïtes Sarrià

Una nova promoció inicia els estudis del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives al campus de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. Aquests/es alumnes estaran amb nosaltres durant dos anys experimentant i aprenent de forma eminentment pràctica tot allò relacionat amb la direcció de grups i activitats, les seves planificacions i programacions, i la gestió dels grups, materials, espais, etc.  A la vegada, aprendran continguts relacionats amb els esports col·lectius, individuals, amb implements, i de tots aquells continguts dirigits a poblacions especials, com les persones que requereixin adaptacions per patir diferents tipus de discapacitat.

Un altre àmbit són les activitats relacionades amb el medi aquàtic, on es practicarà el salvament i les activitats lúdiques i esportives a l’aigua. També desenvoluparan aspectes relacionats amb la creació d’empreses, més connectats amb l’àmbit de la gestió esportiva, que els donaran una visió de caire més empresarial.

L’anglès, present en tot el cicle amb la possibilitat de prendre part en el programa Erasmus ja sigui de forma acadèmica, durant el primer trimestre del segon curs o en forma de pràctiques, durant l’estiu de primer a segon curs o en acabar el cicle, fan que la llengua estrangera prengui una dimensió molt protagonista. D’altra banda, la proposta d’activitats fora del centre de caire més convivencial i/o professionalitzador, també tenen un espai rellevant durant els dos anys de formació.

Quin és el fil conductor present en tot el que fem? Per descomptat, la formació de la persona en els aspectes que van més enllà d’allò acadèmic, el que anomenem Formació Humana. Aquesta dimensió la fem present en tots i cadascun dels moments en els quals estem amb els alumnes, i es tradueix en un acompanyament al llarg del seu període formatiu amb nosaltres.