Automatizació i Robòtica contacte amb el sector empresarial

Solucions industrials amb robòtica col·laborativa, sistemes de visió artificial, i robots autònoms han estat els temes principals tractats l'esdeveniment Automatización y Robótica Industrial AyRI11 on han participat alumnes de Jesuïtes El Clot

Els alumnes dels Cicles formatius de Grau Superior d'Automatització i Robòtica Industrial i Mecatrònica, han assistit a l'esdeveniment: Automatizació i Robòtica Industrial AyRI11, que ha organitzat el Tecnocampus de Mataró-Maresme, conjuntament amb altres empreses del sector.

En aquestes jornades, els alumnes han realitzat tallers, i participat en conferències de tecnologia i productes propis del sector de la Robòtica i Automatització Industrial. Aquest any, l'esdeveniment s'ha centrat en solucions industrials amb robòtica col·laborativa, sistemes de visió artificial, i robots autònoms.

Com alguns alumnes ens han comentat, per a ells ha estat una presa de contacte amb empreses del sector, que de ben segur els serà molt profitosa per al seu futur professional.

Imatge
191017 27