Alumnes de Cures Auxiliars d'Infermeria preparen un nou APS

Els alumnes de cures auxiliars d’infermeria preparen un APS que durant a terme amb els alumnes de la primària inicial dels dies 2 a 9 de març

L'APs consisteix en què els alumnes de segon de cures auxiliars d’infermeria de Jesuïtes Bellvitge - Centre d'estudis Joan XXIII facin un projecte d'educació per la salut als alumnes de primària inicial, ja què és una de les funcions que tenen com a professionals.

Els alumnes de primària inicial estaran dividits en quatre grups (1r, 2n, 3r, i 4t).

Es tracta de promocionar la salut a nens i nenes d’educació primària i relacionar-ho amb les tecnologies de la informació i la comunicació acompanyats d’un taller pràctic.

Als alumnes de 1r, se'ls hi parlarà sobre els hàbits saludables; sobre la prevenció de l'obesitat infantil, i fomentaran l'exercici físic. Acabaran amb un taller on els explicaran les parts del cos.

Pel que fan els alumnes de segon de primària, treballaran en un taller sobre el rentat de mans, i aprendran nous conceptes sobre la salut bucodental.

Els alumnes de tercer de primària, adquiriran nous coneixements sobre els serveis comunitaris de salut (CAP, Hospital) i dels professionals sanitaris (TCAI, Infermeria, Medicina, Odontòleg).

Els més grans, els alumnes de 4t de primària, tindran una xerrada sobre el coneixement del funcionament dels pulmons, i després faran un taller pràctic sobre primes auxilis, PLS i primeres cures.

Esperem que aquest nou APS, aporti coneixements als mes petits, i noves experiències per els alumnes de segon de cures auxiliars d’infermeria.

Imatge
dsc2252